Klubbmästerskap 2019
på Billinge BK
Den 6 juni är det dags för Billinge BK:s klubbmästerskap.
Som vanligt hålls denna på vårt fina klubbställe, Brona.

Vi samlas kl. 9:30 och första starten är ca kl. 10:00.
Prisutdelning för samtliga grenar när alla är klara.

2019 års grenar
Rallylydnad:                 Nybörjarklass med delvis skojmoment. Alla hundar skall vara kopplade.
Canicross:

Löpning med hund. Banan kommer att vara max 2 km och gå i kuperad terräng. Möjlighet att låna bälte finns.
NoseWork:

Eukalyptus. 3 sök: utomhussök, inomhus-sök samt fordonssök. Inget krav på godkänt doftprov.
Lydnad:     Startklass
Agility:

Blåbärsklass. Förutom vanliga hopphinder planerar vi att ha tunnel och A-hinder. Ingen gunga eller balans.

Allmänna SBK tävlingsregler gäller med vissa undantag som kommer att presenteras senare. Om du tävlar för någon annan klubb i respektive grenar får du starta, men utom tävlan i KM.

Information läggs ut på FB-gruppen "Billinge BK" och FB-sidan "Billinge Brukshundklubb", med preliminära tider och startlistor, senast kvällen den 5 juni.
Vissa grenar kommer att gå parallellt och vi anpassar startordningen för att man ska kunna delta i de grenar man önskar.

Alla deltagare på KM hjälper till under dagen, i de klasserna man inte själv deltar i. Har du inte möjlighet att hjälpa till som funktionär på banan, finns det uppgifter i köket eller att man kan baka något gott till cafeterian.
Anmälan sker till ordförande Susanna E Dafid på mail: ordf@billingebk.se
Skriv förarens samt hundens namn, ev. hundens mankhöjd och vilka klasser du vill starta i och om du kan hjälpa till med något eller kanske baka.

Anmälningsavgiften: Alla grenar kostar 75 kr/start

Betalning sker till Billinge BK PG: 154 661-3 eller Swish 123 069 5841
Sista anmälningsdag: 1 juni 2019.
Anmälningsavgiften skall vara BBK tillhanda senaste 2 juni.

Vid frågor kontakta ordförande Susanna E Dafid.