Valberedningens förslag till styrelse 2023

Som medlem har du möjlighet att nominera ytterligare kandidater till val vid årsmöte.

Skicka ditt förslag till ordförande Susanna, ordf@billingebk.se. Ange tydligt att det är ett förslag.

Förslaget ska ange:
  • vilken funktion som avses,
  • namn,
  • en kort presentation och
  • uppgift om att den föreslagne kandiderar.
Förslagen till val enligt ovan ska vara styrelsen tillhanda senast den 15 december.

Årets Stjärna och Årets Hund

Nu är det dags att skicka in dina tävlings- och utställningsresultat för 2022.

Årets Stjärna: Alla tävlingsresultat som dömts efter officiella regler räknas, både inofficiella och officiella.
Årets Hund: Endast tävlingsresultat från officiella tävlingar räknas.

Du kan tävla om båda utmärkelserna. Fullständiga regler finns på hemsidan.
När du skickar in dina resultat var noga att få med om det är inoff eller off resultat, ev godkänt resultat, ev uppflyttning, ev fullpott mm. Läs här hur poängsättningen sker.

Skicka resultaten till ordförande Susanna på silverlilja@gmail.com senast 15 februari.

Allmänträning

på Söndagar kl. 11.00

Observera att skott kan förekomma:
  - Tisdagar kl 10:00-11:00
  -  söndagar kl 10:30 – 11:00

Info läggs ut på Facebook och skylt sätts upp vid parkeringen.

Gå in på "Mina sidor" på SBK för att kontrollera att dina uppgifter stämmer. Särskilt viktigt är det med rätt mejladress, eftersom mycket kontakt sker genom mejl.

Behöver du hjälp kan du kontakta Susanna E Dafid.

Som medlem i Billinge BK får du flera fina förmåner och rabatter.
Du får t.ex. tillgång till våra träningsytor och utbildningar samt rabatt hos Dogman i Skövde,  Hööks i Skövde , Agria och  Nordic choice hotels.
Läs mer här om dina medlemsförmåner »

Billinge Brukshundklubb bjuder in alla till vårat firande av klubben som nu fyller 20 år. Söndag 4 december kl 11-14 är det öppet hus med bl.a tipspromenad, julklappsupplet för hund och fiskedamm för barn. Du kan följa evenmanget på facebook även här
Varmt välkomna!

2-4 februari 2023 deltar Billinge Brukshundklubb på SM-veckan och arrangerar med Draghundsport, missa inte denna häftiga upplevelse! Vill du komma riktigt nära sporten och hjälpa oss, anmäl dig som funktionär här.

Större kalender hittar du under fliken Kalender.

Klubbtryck på kläder
Är du intresserad av klubbtryck på dina kläder kan du kontakta Marie på marie.dimsjo@hotmail.com eller 0704-932095