Vinter-SM 2023, Skövde

Nästa vecka, under SM-veckan 1-3 februari arrangerar Billinge Brukshundklubb tillsammans med Svenska Draghundsportförbundet draghundstävlingar i Nordisk stil uppe på Billingen i Skövde. Tävlingarna kommer vara:
Onsdag 1/2 kl 17-19
Torsdag 2/2 kl 9.30-12.00
Fredag 3/2 kl 9.30-12.00

Tävlande, volontärer och publik kan förutom från www.smveckan.se, även få information i vårat Facebook-evenemang
"SM-veckan 2023 Skövde-Draghund"

För TÄVLANDE kommer ett fullständigt PM ut i tävlingskalendern inom kort.
Men det står redan bra med information att ta del utav och missa inte att fylla i önskade speakerunderlaget samt anmäla er till kamratmiddagen.

För PUBLIK kommer både entrémössa som ger tillträde till hela SM-veckan och alla sporter finnas till försäljning, samt att det är möjligt att köpa enkelbiljett för enskilda sporter. Du finner bra information på www.smveckan.se eller i appen SM-veckan.

För VOLONTÄR kommer information inom kort ut med tidsschema och arbetsuppgift.
Är du intresserad av att hjälpa till under våra tävlingsdagar är du varmt välkommen att
ANMÄLA DIG HÄR (ny sida öppnas upp)

Kontaktperson för funktionärer och volontärer:
Eva Svensson
eva.svenssonekstrom@gmail.com